Віталій Кличко призначив своїм радником корупціонера кривопішина

klychko_korupcia

Київський міський голова Віталій Кличко призначив своїм радником корупціонера Олексія Кривопішина.

“Призначити Кривопішина Олексія Мефодійовича радником Київського міського голови відділу аналітичного забезпечення діяльності Київського міського голови управління організаційно-аналітичного забезпечення діяльності Київського міського голови (патронажної служби) апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) з 2 лютого 2016 з посадовим окладом згідно штатним розкладом“, – йдеться у розпорядженні Віталія Кличка №70 від 1 лютого 2016 року.

klychko

У документі повідомляється, що Кривопішину буде присвоєно 11 ранг держслужбовця, а загальний стаж його роботи на державній службі становить 2 роки і 24 дні.

Нагадаємо, що Олексій Кривопішин до березня 2015 очолював ДП “Південно-Західну залізницю”. Після серії журналістських розслідувань про корупцію на залізниці він був зі скандалом звільнений. Після цього кілька разів намагався поновитися на посаді, у тому числі неправомірно.

У зв’язку з цим керівники Міністерства інфраструктури України насторожено сприйняли рішення КМДА. Зокрема, заступник міністра Володимир Омелян написав у мережі: “Реформи по-українськи!”

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: