Кривавий карлик путін покриває злочини своїх посіпак

putin-chaika

Кривавий карлик путін покриває злочини своїх посіпак.

Московський міський суд засекретив причини відхилення апеляційної скарги за позовом Фонду боротьби з корупцією до генпрокурора Росії Юрія Чайки. Представник ФБК в суді В’ячеслав Гімаді вважає, що в суду не було підстав для ухвалення такого рішення.

Гімаді повідомив ПравдаUA, що сьогодні Мосміськсуд визнав законною відмову в розгляді ще одного позову ФБК до Чайки, поданого до Тверського суду 17 грудня. За його словами, через відмову російських судів розглядати цю справу, Фонд боротьби з корупцією має намір подати касаційні скарги до президії Мосміськсуду.

Фонд російського опозиціонера Олексія Навального 1 грудня 2015 року опублікував розслідування, автори якого звинувачують членів сім’ї Юрія Чайки й інших високопоставлених співробітників прокуратури в корупції і побудові бізнесу «на вимаганні, відкатах і рейдерстві», а також у зв’язках зі злочинними угрупованнями.

Юрій Чайка назвав це розслідування «брехливим» і заявив, що воно було «замовлене» британським підприємцем Вільямом Браудером, керівником фонду Hermitage Capital, одним з ініціаторів ухвалення у США «закону Магнітського». ФБК кілька разів намагався притягти Чайку до відповідальності за сказані ним слова. Проте суд щоразу відхиляв позови Фонду.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: