Українські прикордонники повідомили про викриття схеми переправки моряків до анексованого Криму

Державна прикордонна служба заявляє, що викрила групу, яка незаконно переправляла моряків до Криму через адміністративний кордон. Повідомлення про це оприлюднено на сайті відомства. За словами прикордонників, за місцем роботи та проживання підозрюваних осіб провели обшуки.

«В результаті обшуків правоохоронці вилучили документи та предмети, що підтверджують протиправну діяльність – печатки, штампи, кліше, у тому числі російських підприємств, фальшиві перепустки, а також грошові кошти. Як стало відомо, за вказаний період організатори каналу незаконно переправили через тимчасово закриті пункти пропуску державного кордону майже 100 жителів Одеської та Херсонської областей», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування наразі триває.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це «відновленням історичної справедливості».

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: