В Україні стартував прийом заявок на участь у відборі на Дитяче Євробачення 2018

Суспільний мовник України повідомляє, що починає прийом заявок на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2018, який триватиме з 3 по 20 серпня включно.

«Зареєструватися для участі в онлайн-відборі може будь-який виконавець чи група виконавців віком від 9 до 14 років. Для цього необхідно заповнити заявку на офіційному сайті junior.eurovision.ua і додати відеозапис, де учасник виконує пісню у супроводі записаної інструментальної фонограми без бек-вокалу. Тривалість композиції не повинна перевищувати 3 хвилини, а пісня не повинна комерційно видаватися, публікуватися або виконуватися публічно (слова чи музика) до 1 травня 2018 року», – йдеться в повідомленні.

Напередодні стало відомо, що попри недофінансування, Національна громадська телерадіокомпанія все ж проведе національний відбір для участі України в конкурсі, який відбуватиметься в Мінську.

На початку липня Національна суспільна телерадіокомпанія заявляла, що цього року через «критичне недофінансування» Суспільного мовника представник від України не зможе взяти участь у «Дитячому Євробаченні».

За даними мовника, Україна бере участь у конкурсі з 2006 року, проте вперше за всю історію конкурсу змушена відмовитись від участі.

Дитячий пісенний конкурс «Євробачення» – щорічний міжнародний конкурс для дітей віком до 15 років, у якому беруть участь по одному представнику від кожної з країн-членів Європейської мовної спілки. Торік на «Дитячому Євробаченні» у Тбілісі перемогла співачка з Росії Поліна Богусевич. На відміну від «дорослого» «Євробачення», місце проведення дитячого конкурсу не залежить від громадянства переможця попереднього року.

 

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: