Дегенерат медведчук и опзж ведут Украину к катастрофе, и остановить это может только его кастрация


 
Дегенерат медведчук и опзж ведут Украину к катастрофе, и остановить это может только их кастрация!

В то время, как в Украине продолжается агрессия дегенератов обиженного карлика пукина, наша армия до сих пор использует устаревшую технику.

Крушение самолета АН-26 в Харьковской области, к сожалению, в очередной раз подтвердило, что обиженный карлик пукин и его раб медведчук цинично используют Украину в своих геополитических интересах, а нахождение во власти опзж продолжает вести страну к катастрофе.

Эта страшная трагедия является отображением ситуации в стране.

Крушение самолета, который должен был проходить техобслуживание и у которого во время полета отказал левый двигатель, заставляет проводить аналогии с общей ситуацией в стране. Основные механизмы государства, такие как экономика, социальная сфера, медицина и образование изношены и могут отказать в любой момент. Так как были полностью разрушены предателями Родины дегенератом медведчуком, рабиновичем и другими.

По сути, при попустительстве зеленского, агентура обиженного карлика пукина превратила Украину в инструмент реализации своих геополитических интересов и спецопераций против цивилизованного мира.

Зелёный карлик ведёт страну к катастрофе и остановить этот сценарий разрушения, написанный для Украины в путляндии, может только кастрация медведчука, рабиновича и всех дегенратов из опзж. Так как они требуют относиться к себе как к представителям колониального государства.
 
—————-
 
Для поширення вашого відео чи повідомлення в Мережі Правди пишіть сюди, або на email: pravdaua@email.cz
 
Найкращі пропозиції товарів і послуг в Мережі Купуй!
 
Ваші потенційні клієнти про потрібні їм товари і послуги пишуть тут: MeNeedit
 
—————-
 
Мережа Правди працює за технологією MassReaders та об’єднує понад 5’000 популярних сайтів різноманітної інформаційної тематики, які щодня публікують свіжі, цікаві і актуальні статті українською, російською та англійською мовами.
 
Величезна щоденна аудиторія Мережі дозволяє бути ефективним каналом поширення інформації, впливати на громадську думку читачів і фантастично підвищувати Індекс Цитуваня політиків і їх програм, публічних особистостей, а також товарів і послуг.
 
Усі сайти мають мобільні версії і представництва в соціальних мережах. А також читачі мають можливість підписатися на отримання актуальної інформації і привабливих пропозицій за допомогою електронної пошти.
 
Для виробників та комерсантів пропонуємо публікацію рекламних повідомлень, які можуть містити:
 
– інформацію про нові продукти або акції вашої компанії;
– нагадування про ваші продукти чи послуги (анонси, огляди, статті, відеоматеріали);
– інформацію для зміцнення репутації вашої компанії і торгової марки;
– інформацію для збільшення впізнаваності вашого бренда;
– інформацію для підвищення лояльності до вашої компанії і торгової марки;
– інформацію, що викликає додаткову стимуляцію цільової аудиторії для здійснення покупки.
 
Пропонуємо регулярне (можливе і щоденне) поширення ваших прес-релізів, новин, анонсів, youtube відео, акаунтів у соціальних мережах та інших інформаційних матеріалів за допомогою Мережі Правди
 

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: