Фракція «Самопоміч» у Верховній Раді України відкликає свого міністра

samopomich

Фракція «Самопоміч» у Верховній Раді України заявляє про намір відкликати міністра аграрної політики і продовольства Олексія Павленка з Кабінету міністрів.

«Сьогодні Кабінет міністрів є одним з джерел багатомільярдної корупції. Ухвалений клептократичний бюджет на 2016 рік має всі ознаки того, що наступний рік стане черговим роком масштабного розкрадання державних коштів», – йдеться в повідомленні прес-служби «Самопомочі».

Ця політична сила також збирається пропонувати іншим партіям, які сформували парламентську коаліцію, створити нову коаліційну угоду й ефективний уряд «після чесного і публічного встановлення причин невдач нинішнього об’єднання».

«Нові правила спільних дій і нова урядова команда мають забезпечити насамперед звільнення економіки від надмірного регулювання та знищити масштабну корупцію», – йдеться в заяві.

Фракція «Самопоміч» раніше заявляла про намір вийти з парламентської коаліції.

У Верховній Раді України збирають підписи за відставку уряду. Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляв, що готовий піти у відставку, якщо за це рішення проголосують народні депутати.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: