Без честі і совісті – Полторак нагородив іменною зброєю сам себе

poltorak-degenerat

Без честі і совісті – Полторак нагородив іменною зброєю сам себе.

Нагородження вогнепальною та холодною зброєю військових та цивільних осіб здійснюється за особливі заслуги перед країною. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони у вівторок.

Згідно з повідомленням, такі нагороди вручаються “за визначні заслуги у забезпеченні обороноздатності України, недоторканності її державного кордону, підтриманні високої бойової готовності військ, зміцненні національної безпеки, боротьбі зі злочинністю, захисті конституційних прав та свобод людини і громадянина, бездоганну багаторічну службу, зразкове виконання військового та службового обов’язку, виявлені при цьому честь і доблесть”.

Рішення про нагородження приймає міністр оборони.

У відомстві запевнили, що понад 95% зазначених нагород вручено військовослужбовцям і працівникам Збройних Сил, які виявили мужність та героїзм під час виконання бойових завдань в АТО, а решта – волонтерам, які допомагали Збройним Силам, рятували поранених, брали активну участь в реформуванні та розбудові війська, а також представникам громадськості та посадовцям, які зробили вагомий внесок у зміцнення національної безпеки та обороноздатності держави.

Як відомо, у понеділок журналіст Христина Малазонія опублікувала документи про нагородження міністром оборони Степаном Полтораком низки політиків іменною вогнепальною зброєю.

Зокрема, серед нагороджених були прем’єр Арсеній Яценюк, міністр юстиції Павло Петренко, глава МВС Арсен Аваков, підозрюваний у масштабній корупції нардеп від БПП Ігор Кононенко та низка інших політиків. Також Полторак нагородив іменною зброєю сам себе.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: