Агресивна путляндія розпочала збройну агресію проти ніби дружнього Казахстану

kz-ru-war

Агресивна путляндія розпочала збройну агресію проти ніби дружнього Казахстану. У місті Актобе оголошено про проведення АТО.

У Казахстані в місті Актобе невідомі напали на два магазини зброї і військову частину, повідомляє прес-секретар МВС Алмаса Садубаєва.

“Сьогодні о 14:45 (за місцевим часом – ред.) в ДВД Актюбінської області надійшло повідомлення про напад невідомих осіб на збройовий магазин “Паллада” в місті Актобе. О 15:45 місцевого часу стало відомо про напад на інший збройовий магазин в розташуванні військової частини національної гвардії”, – розповів Садубаєв. За його словами, в ході нападу на магазин зброї був убитий продавець і одна людина поранена. У військовій частині при відбитті нападу загинув офіцер і один військовослужбовець контрактник, дев’ять військовослужбовців поранені.

Прес-секретар МВС Казахстану також розповів, що в ході перестрілок в Актобе були вбиті троє злочинців, що напали на збройовий магазин і військову частину. “Вжитими заходами один з нападників затриманий, троє вбиті і один поранений. Кілька злочинців заблоковано, кільком нападникам вдалося втекти. Проводяться заходи з їх затримання”, – повідомив він.

За словами Садубаєва, імовірно, нападники є “прихильниками нетрадиційних релігійних течій”. Як повідомив прес-секретар МВС Казахстану, у Актобе оголошено режим антитерористичної операції. У місті призупинено роботу розважальних закладів, рух громадського транспорту.

Нагадаємо, президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв пообіцяв жорсткі заходи проти “українського” сценарію повалення влади. Дозвіл на продаж землі в республіці вивів на вулиці сотні незгодних. Назарбаєв призупинив реформу, але запевнив, що маніфестанти отримають жорстку відсіч.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: