Дикунів путляндії виганяють із цивілізованого європейського світу

dykuny-putina

Дикунів путляндії виганяють із цивілізованого європейського світу.

Російських футболістів виженуть з турніру, якщо бійка повториться.

Дисциплінарна інстанція УЄФА ухвалила рішення оштрафувати Російський футбольний союз (РФС) на 150 тис. євро і накласти на збірну РФ відкладену дискваліфікацію за заворушення, влаштовані російськими вболівальниками у Марселі після матчу зі збірною Англії на Євро-2016 11 червня.

Рішення є на офіційному сайті УЄФА.

Збірну Росії умовно дискваліфіковано до кінця турніру. Дискваліфікація може бути застосована, якщо російські вболівальники знову спровокують масові заворушення на будь-якому з решти матчів збірної Росії на чемпіонаті Європи з футболу.

В УЄФА підкреслили, що це рішення стосується тільки інцидентів, зафіксованих на трибунах стадіону у Марселі, де російські вболівальники прорвалися в сектори з шанувальниками англійської збірної і влаштували бійку. Заворушення, що сталися в Марселі з четверга по суботу, входять до зони відповідальності місцевої поліції.

Матч Англія – Росія завершився з рахунком 1:1, причому росіяни зрівняли рахунок на останній хвилині. Відразу після закінчення матчу російські вболівальники перебралися в сектор, де знаходилися англійські фанати. Бійку вдалося зупинити тільки після втручання стюардів, які працювали на матчі.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: