Філатов у вісім разім підняв зарплату собі але забув про учителів і лікарів

filatov-alkoholik

Дніпровська міськрада призначила меру міста Борису Філатову і секретарю міськради В’ячеславу Мішалову щомісячну премію в розмірі 8 окладів, повідомляється на офіційному сайті міськради.

За ухвалення відповідного рішення на засіданні міськради проголосували більшість фракції БПП, “Самопомочі”, “Укропу” і ще деякі депутати, які підтримують мера Філатова.

“Здійснювати щомісячне преміювання в межах коштів, закладених на преміювання в кошторисах на утримання міської ради та її виконавчих органів на 2016 рік та економії фонду оплати праці в розмірах, що не перевищують граничний розмір, визначений у додатку”, – йдеться в схваленому депутатами рішенні.

Борис Філатов пізніше прокоментував рішення міськради.

“У світі одним із засобів боротьби з корупцією є висока заробітна плата чиновників. Це моя позиція, і я її відстоюю. Якщо ми не надамо чиновникам можливості отримувати гідну заробітну плату, з них буде важко питати за результати їхньої роботи. Я спілкуюся з мерами інших міст, і знаю, що така практика (підвищення зарплати. – Ред.) була і в інших територіальних громадах”, – зазначив Борис Філатов під час брифінгу.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: