Авдіївка знову без світла

Місто Авдіївка, що на Донеччині, знову знеструмлена. Про це зокрема повідомляє Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

«Станом на 10:00 лінія «АКХЗ-Макіівка» #2 знeструмлeна», – йдеться у повідомленні міністерства на його сторінці у «Твіттері».

Про знеструмлення Авдіївки повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбуці» також гендиректор Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ) Муса Магомедов.

«Авдіївка і ДФС (Донецька фільтрувальна станція – ред.) без світла, АКХЗ на власній генерації. Чекаємо на дозвіл СЦКК на початок ремонтних робіт», – написав він.

Підконтрольній угрупованню «ДНР» сайти повідомляють, що роботу ДФС зупинено через обстріли. Штаб української воєнної операції інформацію наразі не коментував, але, згідно з ранковим зведенням штабу, місцевість поблизу Авдіївки залишається однією з «гарячих точок».

За даними моніторингової місії ОБСЄ, Донецька фільтрувальна станція від початку року не працювала сукупно 38 днів. Сама ДФС розташована на непідконтрольній території – між Авдіївкою, підконтрольною українським військовим, та Ясинуватою, підконтрольною угрупованню «ДНР». ДФС забезпечує водою низку населених пунктів по обидві сторони лінії розмежування, зокрема Авдіївку.

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: