Уряд зрівняв компенсацію за оренду житла для різних силових відомств – постанова

Кабінет міністрів вніс зміни у постанову щодо отримання службового житла або виплати грошових компенсацій за оренду представникам різних силових відомств, надавши їм рівні можливості у цьому.

Відповідно до постанови №288, оприлюдненої на сайті уряду, йдеться про представників Збройних сил, Нацгвардії, СБУ, зовнішньої розвідки, Держспецзв’язку та Держприкордонслужби.

«Останні матимуть можливість вирішувати житлову проблему за місцем проходження служби шляхом одержання службового житла або грошової компенсації за піднайом (найом) житлового приміщення. Це сприятиме зменшенню соціального напруження серед особового складу, відтоку висококваліфікованих кадрів та підвищенню мотивації до проходження служби», – йдеться у поясненні до постанови.

Після російської анексії Криму на Донбасі триває збройний конфлікт. Україна і Захід звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів і невиконанні Мінських угод. Кремль відкидає ці звинувачення. Щодо Мінських домовленостей Москва заявляє, що є лише гарантом їх виконання, але не стороною і не має ніяких зобов’язань за ними.

 

 

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: