МАУ запроваджує лоукост-тарифи на квитки при ранньому бронюванні

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) заявляє про запровадження лоукост-тарифів на внутрішні і міжнародні рейси за умови оформлення квитків за десять, вісім або шість місяців до вильоту.

«Після ініціативи аеропорту «Бориспіль» (щодо системи знижок авіакомпаніям – ред.), ми пропонуємо півмільйона місць на рік за низькими цінами», – повідомив президент МАУ Юрій Мірошников 12 травня в Києві.

За його словами, за умови бронювання квитків за 10 місяців ціни на рейси в Україні в один бік стартуватимуть від близько 250 гривень, європейські від 587 і до 1087 гривень на рейси тривалістю більш як 3 години. Ціни підвищуються в разі бронювання за вісім чи шість місяців. «Але не суттєво. Ця пропозиція не є акцією, а на постійній основі», – сказав Мірошников і додав, що сумарна кількість дешевих квитків становитиме близько 7-10% за рейс. До їхньої вартості входить лише базова послуга перевезення. Додаткові послуги пасажири сплачуватимуть окремо.

Як уточнили в авіакомпанії, такі ціни дійсні лише у випадку купівлі квитків на сайті компанії.

Оголошення пролунало після того, як 11 травня остання інстанція у процесі скасування віз українцям, а саме Рада ЄС, що представляє кожну з країн Євросоюзу, схвалила надання Україні безвізового режиму. Тепер залишилося зачекати урочистого підписання документа в Страсбурзі з участю президента Петра Порошенка та лідерів Європарламенту і Ради ЄС. Самі ж поїздки українців до 34 держав Шенгену без віз – за умов наявності біометричного паспорту – можуть початися в середині червня.

МАУ є найбільшою українською авіакомпанією, її базовий аеропорт – «Бориспіль». МАУ, співвласником якої є бізнесмен Ігор Коломойський, домінує на ринку пасажирських авіаперевезень в Україні. Раніше в ЗМІ з’являлася інформація про те, що МАУ блокує прихід авіакомпаній-лоукостів в Україну.

У березні цього року кілька авіакомпаній-лоукостів, зокрема ірландська компанія Ryanair, європейський лоукост, який вже багато років постійно працює в Україні, компанія Wizz Air, німецька авіакомпанія Condor, оголосили про відкриття нових міжнародних рейсів із Києва та Львова. Вони запропонували польоти з України до Познані, Любліна та Берліна, а також до Норвегії та Нідерландів без пересадок за помірну ціну.

 

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: