Україна провела один з найкращих конкурсів за всю історію «Євробачення» – Кличко

Міський голова Києва Віталій Кличко високо оцінив організацію пісенного конкурсу «Євробачення-2017», фінал якого напередодні відбувся в українській столиці. Слова мера цитує в неділю сайт Київміськадміністрації.

«Я чув дуже гарні відгуки від гостей «Євробачення», адже вони відчували, що про них турбуються. Як іноземці, так і шанувальники конкурсу з України, відчували себе комфортно у Києві, і у них залишилися тільки позитивні емоції від нашого міста. І це означає, що нам вдалося провести один з найкращих конкурсів за всю історію «Євробачення», – сказав Кличко.

Він висловив окрему подяку волонтерам, які працювали в рамках усіх заходів, пов’язаних з конкурсом.

 «Я вчора також був у МВЦ і бачив вашу роботу. І переконався, що ви впоралися на відмінно. Завдання було не простим, однак нам вдалося, об’єднавши зусилля, провести конкурс на найвищому рівні. Завдяки, зокрема, і вам шанувальники конкурсу змогли побачити справді європейський і гостинний Київ. Тому я вдячний кожному з вас за роботу, за ваш час та сили і бажаю вам успіхів», – звернувся Кличко до волонтерів, які зібралися сьогодні відзначити завершення «Євробачення» у Київській фортеці.

Сьогодні на прес-конференції у Києві президент Петро Порошенко також відзначив організаторів «Євробачення» в Україні за проведення конкурсу на дуже високому рівні. Він висловив жаль, що не зміг відвідати конкурс особисто.

Із 7-го до 13 травня в Києві проходив міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017», переможцем якого став виконавець із Португалії Салвадор Собрал.

 

 

 

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: