Коломойський давав скандальне інтерв’ю в стані сильного алкогольного сп’яніння

kolomoyiski

Трохи протверезівши і зрозумівши, що він набалакав, Коломойський повідомив у коментарі:

“Інтерв’ю, звичайно, гостре та місцями смішне, але хочу багатьох засмутити: я не давав інтерв’ю жодній газеті. Зараз консультуюся з адвокатами стосовно своїх подальших дій у зв’язку з виходом цього матеріалу”, – сказав дегенерат бєня.

Інтерв’ю, яке вийшло, було записано відомим британським журналістом Олівером Керролом.

Депутат БПП Сергій Лещенко заявив, що спілкувався із журналістом, і той розповів, що мав розмову із Коломойським впродовж 3,5 годин.

“Я зв’язався з автором матеріалу Олівером Керроллом, який, звичайно ж, підтвердив, що всі цитати Коломойського – правда. Вони спілкувалися 3,5 години в листопаді. У журналіста є аудіозапис розмови. Олівер – фрілансер, і під час листування з Коломойським назвав кілька видань, в яких могло б вийти інтерв’ю.”, – повідомив Лещенко.

Феерическое интервью Коломойского, где он наговорил о Тимошенко, Саакашвили, Ложкине, Ахметове, записал мой товарищ Oliver Carroll, для которого я когда-то даже подготовил с десяток статей для британского сайта openDemocracy. Оливер хорошо говорит по-русски, работал редактором в российского Esquire, последние годы жил в Киеве. Поэтому я полностью доверяю тому, что пишет Кэролл.

Сейчас Коломойский утверждает, что не давал такого интервью. Я связался с автором материала Оливером Кэроллом, который, конечно же, подтвердил, что все цитаты Коломойского – правда. Они общались 3,5 часа в ноябре. У журналиста есть аудиозапись разговора. Оливер – фрилансер, и во время переписки с Коломойским назвал несколько изданий, в которых могло бы выйти интервью.

Я бы очень хотел, чтобы Оливер выложил в сеть полностью весь разговор. А Коломойскому же можно посоветовать общаться с журналистами только на трезвую голову. И спасибо за “сдачу” агентурной сети.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: