Кабінет міністрів буде щорічно оцінювати фізичну підготовку населення України

fizpidgotovka

Кабінет міністрів України доручив профільним міністерствам та місцевим адміністраціям забезпечити з 2017 року проведення щорічної оцінки фізичної підготовленості населення України.

Відповідну постанову уряду №1045 від 9 грудня 2015 оприлюднено на офіційному сайті Кабміну.

Згідно з документом, Кабмін поручив Міністерству молоді та спорту, Міністерству освіти і науки, Міністерству внутрішніх справ, Міністерству оборони, Раді міністрів АРК, обласним адміністраціям та Київській та Севастопольській міським держадміністраціям розробити протягом 2016 тести і нормативи для проведення щорічної оцінки фізичної підготовленості населення України і забезпечити починаючи з 2017 року проведення такої підготовки.

Уряд також має профільним міністерствам та місцевим адміністраціям подавати щороку до 1 грудня Міністерству молоді та спорту інформацію про проведення щорічної оцінки фізичної підготовленості населення України для її узагальнення та подання до 30 грудня Кабінетові міністрів України.

Координацією заходів центральних та місцевих органів виконавчої влади щодо проведення такої щорічної перевірки буде Мінмолоді.

Крім того, Кабмін затвердив порядок проведення щорічної оцінки фізичної підготовленості населення України, згідно з яким “метою щорічного оцінювання є визначення та підвищення рівня фізичної підготовленості населення України, створення належних умов для фізичного розвитку різних груп населення, поліпшення його здоров’я, забезпечення здатності до високопродуктивної праці, захисту суверенітету і територіальної цілісності України, а також сприяння у вихованні патріотизму та громадянської позиції“.

Правда України

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: