Трансляція військового параду до Дня Незалежності в Києві

Сьогодні, 24 серпня, в Києві пройде військовий парад до Дня Незалежності України. Трансляцію параду дивіться в ефірі Радіо Свобода:

В урочистостях візьмуть участь 4500 військовослужбовців та 250 одиниць військової техніки.

Вперше на параді крокуватимуть представники 24 підрозділів Збройних сил, а також Держприкордонслужби, СБУ, Нацгвардії, ДСНС. 

Також під час військового параду до Дня Незалежності України в Києві 24 серпня в складі повітряної колони над Хрещатиком пролетять чотири Мі-14 під керуванням офіцерів, які передислокувалися на материкову частину України після анексії півострова. 

Раніше посол України в США Валерій Чалий повідомляв, що на параді до Дня Незалежності України буде присутній повноважний представник Трампа.

11 квітня Президент України Петро Порошенко доручив на День Незалежності провести військовий парад у центрі Києва, видавши відповідний указ.

Читйте також: Парад-2018: українцям є чим пишатися (огляд інтернет-видань)

Напередодні в Україні відбулися урочистості з нагоди Дні державного прапора. Підняття державного прапора з участю президента України 23 серпня 2018 року вперше відбулося не в столиці Києві, а в Дніпрі. Прапор підняли на найвищий флагшток серед українських міст – 72 метри.

         New customers get 15% off with SAVE15 promo code         

ваші коментарі: